Kaapelit

Apple Lightning - USB kaapeli 1m (valkoinen) 18 Saatavilla
Starting from
9.95 €

Apple Lightning - USB -kaapelilla voit liittää iPhonen, iPadin tai iPodin Lightning-liittimen avulla tietokoneen USB-porttiin synkronointia ja latausta varten. Voit myös liittää ne Applen USB-virtalähteeseen ja ladata ne kätevästi pistorasiasta.

Apple USB-C - Lightning kaapeli 10 Saatavilla
Starting from
9.95 €

Liitä Lightning-liittimellä varustettu iPhone, iPad tai iPod USB-C- tai Thunderbolt 3 (USB-C) -yhteensopivaan Maciin synkronointia ja lataamista varten tai USB-C-yhteensopivaan iPadiin lataamista varten.

Voit käyttää tätä kaapelia myös Applen 18 W: n, 20 W: n, 29 W: n, 30 W: n, 61 W: n, 87 W: n tai 96 W: n USB-C-virtalähteen kanssa iOS-laitteen lataamiseen ja jopa pikalataustoiminnon hyödyntämiseen tietyissä iPhone- ja iPad-malleissa.

SATA jatkokaapeli, 50cm 1 Saatavilla
4.95 € 5.90 asennusmaksu

Puoli metriä pitkä SATA-jatkokaapeli jolla voit jatkaa tietokoneen sisäisiä SATA-liitäntöjä.

LocalghostFI - RJ45 Sisäänvedettävä kaapeli 35 Saatavilla
Starting from
5.95 €

Cat6-kytkentäkaapeli yhdistää kaikki Gigabitin lähiverkon (LAN) laitteistokohteet, kuten tietokoneet, palvelimet, tulostimet, reitittimet, kytkinrasiat, verkkomediasoittimet, NAS-, VoIP-puhelimet, PoE-laitteita. Flat Cat 6 -kaapelirakenne auttaa välttämään johtojen sotkeutumista ja säästämään tilaa.

MicroConnect USB-A USB-C 3.1 Gen 1 -kaapeli, 1 m, Musta 7 Saatavilla
Starting from
4.95 €

Etsitkö luotettavaa ja nopeaa kaapelia, joka täyttää vaativimmatkin tarpeesi? MicroConnect USB-A - USB-C kaapeli on juuri se, mitä tarvitset. Tämä korkealaatuinen kaapeli tarjoaa erinomaisen suorituskyvyn, tehden siitä täydellisen valinnan kaikille, jotka arvostavat tehokkuutta ja kestävyyttä. • Kaapelin pituus: 1 metri – sopiva pituus jokapäiväiseen käyttöön kotona, toimistolla tai tien päällä.

 • Liitännät: USB-A - USB-C – yhteensopiva kaikkien USB-C-portilla varustettujen laitteiden kanssa.

 • Väri: Tyylikäs musta – sopii kaikkiin ympäristöihin ja laitteisiin.

 • Nopeus: USB 3.1 – jopa 10 Gbps tiedonsiirtonopeus, joka mahdollistaa suurten tiedostojen nopean siirron ja tehokkaan latauksen.

 • Merkki: MicroConnect – tunnettu laadusta, luotettavuudesta ja pitkäikäisyydestä. • Tämä kaapeli ei ainoastaan tarjoa huippunopeaa tiedonsiirtoa ja latausta, vaan myös varmistaa, että laitteesi ovat aina yhteydessä ja valmiina toimintaan. MicroConnect USB-A - USB-C kaapeli on valmistettu kestävistä materiaaleista, jotka takaavat pitkäaikaisen käytön ilman huolta kulumisesta.  MicroConnect USB-A - Micro-USB B -kaapeli, 1 m 9 Saatavilla
  Starting from
  4.95 €

  Etsitkö luotettavaa ja monikäyttöistä kaapelia, joka täyttää vaativimmatkin tarpeesi? MicroConnect USB-A - Micro-USB B kaapeli on juuri se, mitä tarvitset. Tämä korkealaatuinen kaapeli tarjoaa erinomaisen suorituskyvyn, tehden siitä täydellisen valinnan kaikille, jotka arvostavat tehokkuutta ja kestävyyttä. • Kaapelin pituus: 1 metri – sopiva pituus jokapäiväiseen käyttöön kotona, toimistolla tai tien päällä.

 • Liitännät: USB-A - Micro-USB B – yhteensopiva kaikkien Micro-USB B-portilla varustettujen laitteiden kanssa.

 • Väri: Tyylikäs musta – sopii kaikkiin ympäristöihin ja laitteisiin.

 • Nopeus: USB 2.0 – jopa 0.48 Gbps tiedonsiirtonopeus, joka mahdollistaa tehokkaan datansiirron ja latauksen.

 • Merkki: MicroConnect – tunnettu laadusta, luotettavuudesta ja pitkäikäisyydestä.


 • Tämä kaapeli ei ainoastaan tarjoa luotettavaa tiedonsiirtoa ja latausta, vaan myös varmistaa, että laitteesi ovat aina yhteydessä ja valmiina toimintaan. MicroConnect USB-A - Micro-USB B kaapeli on valmistettu kestävistä materiaaleista, jotka takaavat pitkäaikaisen käytön ilman huolta kulumisesta.