Koe Huippuluokan Pelikokemus LocalghostFI:n Pelipalvelimilla

Suomen nopeimmat ja kestävimmät pelipalvelimet

Minecraft
Alkaen
€9.95 EUR Kuukausittainen

Takaamme että pelikokemuksesi on sulava ja tasainen, ja että voit nauttia kaikista Minecraftin tarjoamista mahdollisuuksista ilman häiriöitä. Palvelimemme on myös varustettu viimeisimmillä turvallisuusominaisuuksilla, jotta voit pelata huolettomasti.

– Pelaajamäärä: alkaen 50
– DDoS-suojaus
- LGFI -hallintapaneeli
– Custom musitin määrä! (Oletuksena 4GB)

Counter-Strike 2
Alkaen
€3.50 EUR Kuukausittainen

Counter-Strike 2 on jännittävä ensimmäisen persoonan ammuntapeli (FPS), joka tarjoaa pelaajille mahdollisuuden taistella tiiminsä rinnalla ja kilpailla toisia pelaajia vastaan online-ympäristössä. Voit nyt nauttia tästä huippusuositusta pelistä omalla pelipalvelimellasi!


- Sijainti: Suomi
- DDoS Suojaus
- LGFI -hallintapaneeli
- Pelaajamäärä: alk 2 paikkaa

ARK: Survival Ascended
€34.95 EUR Kuukausittainen

Etsitkö paikkaa, jossa voit selviytyä primitiivisessä maailmassa täynnä hurjia dinosauruksia ja muita vaaroja? Tarjoamme sinulle täydellisen pelipalvelimen ARK: Survival Ascended -peliä varten, jotta voit kutsua ystäviäsi mukaan ja aloittaa oman selviytymismatkasi.


- Sijainti: Suomi
- DDoS Suojaus
- LGFI -hallintapaneeli
- Pelaajamäärä: 20

Euro Truck Simulator 2
€5.95 EUR Kuukausittainen

Euro Truck Simulator 2, lyhyesti ETS2, on kuorma-autosimulaatiopeli, joka simuloi kuorma-autoja ja rekkoja realistisesti. ETS2:lle on saatavilla erilaisia karttoja, jotka lisäävät eurooppalaisia ​​paikkoja ja teitä peliin. Nyt on myös mahdollisuus perustaa oma ETS2-palvelin, jotta isännän ei tarvitse olla verkossa, jotta ystävät voivat pelata yhdessä.

Tietenkin peli kuten Euro Truck Simulator 2 on hauskinta omalla palvelimellasi, jossa voit pelata ystäviesi kanssa. Nyt voit vuokrata oman Euro Truck Simulator 2 -palvelimen, joka on tietysti suojattu DDoS-hyökkäyksiä vastaan, kätevästi hallinnoitavissa verkkokäyttöliittymän kautta ja tarjoaa ilmaisen FTP-pääsyn.

- Sijainti: Suomi
- DDoS Suojaus
- LGFI -hallintapaneeli
- Pelaajamäärä: 8

American Truck Simulator
€5.95 EUR Kuukausittainen

American Truck Simulator, lyhyesti ATS, on kuorma-autosimulaatiopeli, joka simuloi kuorma-autoja ja rekkoja realistisesti. ATS:lle on saatavilla erilaisia karttoja, jotka lisäävät ameriikkalaisia ​​paikkoja ja teitä peliin. Nyt on myös mahdollisuus perustaa oma ATS-palvelin, jotta isännän ei tarvitse olla verkossa, jotta ystävät voivat pelata yhdessä.

Tietenkin peli kuten American Truck Simulator on hauskinta omalla palvelimellasi, jossa voit pelata ystäviesi kanssa. Nyt voit vuokrata oman American Truck Simulator -palvelimen, joka on tietysti suojattu DDoS-hyökkäyksiä vastaan, kätevästi hallinnoitavissa verkkokäyttöliittymän kautta ja tarjoaa ilmaisen FTP-pääsyn.

- Sijainti: Suomi
- DDoS Suojaus
- LGFI -hallintapaneeli
- Pelaajamäärä: 8

Rust
€24.95 EUR Kuukausittainen

Tarjoamme Rust-pelipalvelimen hosting-palvelun, joka on suunniteltu erityisesti pelaajille ja yhteisöille, jotka haluavat nauttia Rust-pelin pelaamisesta ystäviensä tai muiden pelaajien kanssa. Rust-pelipalvelimen hosting-palvelumme tarjoaa nopean ja luotettavan yhteyden, joka mahdollistaa sulavan pelikokemuksen.

- DDoS Suojaus
- Helppokäyttöinen palvelinhallinta
- Palvelimen sijainti: Suomi
- Erikseen pyydettävänä saatavana Rust+ portti
- Pelaajamäärä: 100