SSL-Varmenteet

Suojaa sivustosi ja lisää luottamusta ja varmuutta vierailijoillesi.
Valikoimassamme on DigiCertin varmenteet, joka on oikea varmenteen myötäjä kaikkiin sivustosi turvallisuustarpeisiin.

Valitse validoinnin taso

Verkkotunnuksen validointi (DV)

Perustason turvallisuus

Vain verkkotunnuksen validointi. Myönnetään muutamissa minuuteissa. Ihanteellinen blogeille, sosiaaliselle medialle ja henkilökohtaisille verkkosivuille.

Osta

Organisaation validointi (OV)

Vahva yritystason SSL

Perustason henkilöllisyyden vahvistus. Ihanteellinen pienyritysten verkkosivustoille ja sivuille, jotka käsittelevät arkaluontoista tietoa.

Osta

Laajennettu validointi (EV)

Maksimaalinen suoja ja luottamus

Täysi henkilöllisyyden varmennus. Ihanteellinen yrityksille ja verkkokaupoille, jotka haluavat tarjota vierailijoilleen maksimaalista luottamusta.

Osta

Et ole varma, mikä valita? Annathan meidän auttaa sinua päättämään.

Mikä on SSL?SSL-varmenteet ovat olennainen osa internetin turvallisuutta. Niitä käytetään luomaan salattu yhteys ja mahdollistamaan tietojen turvallinen siirto selaimen tai käyttäjän tietokoneen ja palvelimen tai verkkosivuston välillä

 • Luo turvallisen yhteyden selaimen ja palvelimen välille
 • Salaa viestinnän suojatakseen asiakkaiden antamaa arkaluonteista tietoa
 • Asettaa lukon vierelle web-osoitteeseesi selaimessa
 • Todentaa organisaation identiteetin

Standard SSL (verkkotunnuksen validointi) -varmenteet ovat helpoimpia ja yleisimpiä SSL-varmenteita. OV- ja EV-varmenteet myös varmentavat sen yrityksen tai organisaation identiteetin, joka omistaa varmenteen, tuoden enemmän luottamusta loppukäyttäjille.

SSL-varmenne palvelun avulla sinun ei tarvitse ottaa manuaalisia askelia uusien varmenteiden määrittämiseksi ja käyttöön ottamiseksi joka vuosi. Generoimme automaattisesti uuden varmenteen uusimispyynnön, kun varmenteesi lähestyy voimassaolon päättymistä. Maksun suoritettuasi määritämme, varmistamme ja otamme automaattisesti käyttöön uuden varmenteesi.

Paranna hakukonenäkyvyyttäsi

Luo luottamusta ja verkkoturvallisuutta verkkosivustosi vierailijoille ja liiketoiminnallesi.

Google haluaa tehdä verkkosivuista turvallisempia, ja suuri osa siitä liittyy varmistamiseen, että Googleen kautta saatavilla olevat sivustot ovat suojattuja. Siksi SSL-varmenteita käyttävät verkkosivustot ovat osoittautuneet hyötyvän korkeammasta sijoituksesta hakutuloksissa.

On myös monia muita syitä, miksi sinun kannattaa harkita SSL:n lisäämistä verkkosivustollesi:

Salaa arkaluonteiset tiedot
Suojaa käyttäjän yksityisyyden
Turvaa verkkomaksutapahtumat
Aktivoi HTTPS ja lukkosymbolin
Osoita legitiimiyys
Paranna hakukonenäkyvyyttäsi (SEO)

Selaimet ovat muuttuneet, älä jää jälkeen.

Verkkosivuja, jotka eivät ole palvelleet HTTPS:n kautta, näytetään nyt "ei turvallisena" Google Chromessa, Mozilla Firefoxissa ja Microsoftin Edgessä. Älä anna verkkosivustosi olla yksi niistä. Lisää SSL tänään.
Suojaa sivustosi muutamassa minuutissa täysin automatisoidulla varmennuksella ja käyttöönotolla.

Päivitä Laajennetun validoinnin SSL-varmenteeseen

Vaikka kaikki SSL-varmenteet käyttävät samankaltaisia menetelmiä tietojesi suojaamiseen ja validointiin, niiden tarjoama luottamus ja varmuus vaihtelee.

Laajennetun validoinnin varmenteet tarjoavat korkeimman tason validointia ja luottamusta. Ne vahvistavat ja näyttävät yritysten ja organisaatioiden nimen ja sijainnin, mikä antaa asiakkaille lisää varmuutta toimiessaan yritysten kanssa verkossa.


Verkkotunnuksen validointi (DV)

Organisaation validointi (OV)

Laajennettu validointi (EV)


Learn more about Extended Validation SSL Certificates

Vaikka tarve verkkoturvallisuudelle on yleismaailmallinen, kaikki SSL-varmenteet eivät ole samanlaisia. Alla oleva opas on suunniteltu auttamaan sinua päättämään, mikä varmenteen tyyppi sopii parhaiten sinulle.

Verkkotunnuksen validointi (DV)

 • Vahvistaa omistuksen ja hallinnan vain verkkotunnuksen nimestä
 • Myönnetään muutamassa minuutissa
 • Pitää yllä selaimen vaatimusten mukaisuutta

Ihanteellinen vähemmän kriittisille verkkosivuille

Ajattele verkkotunnuksen validointia (DV) kuin kirjastokortin hankkimista - ei vahvistusta siitä, kuka olet todella, hyvin vähäiset vaatimukset hankkimiseen ja myönnetään erittäin nopeasti.

Selaa DV varmenteita

Organisaation validointi (OV)

 • Laajennettu validointi sisältää hakijan identiteetin todentamisen
 • Myönnetään yhden(1) työpäivän kuluessa
 • Pitää yllä selaimen vaatimustenmukaisuutta

Ihanteellinen arkaluontoisempiin verkkosivuihin, kuten kirjautumissivuille.

Ajattele organisaation validointia (OV) kuin ajokortin hankkimista - enemmän esteitä kuin kirjastokortissa, mutta luotettavampi henkilöllisyystodistuksena.

Selaa Organisaatio varmenteita

Laajennettu validointi (EV)

 • Normipohjainen lähestymistapa todentamiseen, edustaa korkeinta todentamistason SSL-varmenteita
 • Myönnetään 2-4 työpäivän kuluessa
 • Pitää yllä selaimen ja muiden alan vaatimustenmukaisuutta

Ihanteellinen arkaluotoisille verkkosivuille, kuten verkkokaupat, verkkopankit ja luottoyhtiöt.

Ajattele laajennettua validointia (EV) kuin passin hankkimista - paljon tiukempia prosesseja, pidempiä käsittelyaikoja ja tarkempaa henkilöllisyyden varmistamista verrattuna kirjastokorttiin tai ajokorttiin. Kansainvälisesti tunnustettu luotettavimpana tapana vahvistaa henkilöllisyytesi.

Selaa laajennettuja varmenteita
 • RapidSSL

  RapidSSL®-varmenteet auttavat sinua pitämään asiakkaiden tapahtumat turvallisina jopa 256-bittisen tietojen salauksen ja sivuston todennuksen avulla. Osta varmenne ja nopeuta rekisteröitymistä automatisoidulla verkkotunnuksen hallinnan validoinnilla. Parasta kaikessa, SSL-varmenteemme ovat alan edullisimpia. Pidämme kustannukset alhaalla ja siirrämme säästöt sinulle

  From
  14.98 €/v
 • RapidSSL Wildcard

  RapidSSL® Wildcard -varmenteet auttavat sinua suojaamaan useita aliverkkotunnuksia yhdellä edullisella SSL-varmenteella, joka on myönnetty *.verkkotunnus.fi. Suojaathan asiakkaiden henkilötiedot jopa 256-bittisellä salauksella. Automaattinen verkkotunnuksen hallinnan validointi tekee sivuston todennuksesta vaivatonta. RapidSSL uskoo tarjoavansa tarvitsemasi SSL-suojan kilpailukykyiseen hintaan.

  From
  119.68 €/v
 • DigiCert Secure Site

  Suojaa verkkosivustosi tai sähköpostiliikenteesi teollisuustason 2048-bittisellä salauksella Secure Site SSL -varmenteella.

  From
  383.32 €/v
 • DigiCert Secure Site Pro

  Secure Site Pro SSL tarjoaa korkean varmuuden varmenteen lisäominaisuuksilla kattavaan verkkosivuston turvallisuuteen.

  From
  953.32 €/v
 • DigiCert Secure Site EV

  Secure Site Extended Validation (EV) SSL -varmenteet suojaavat arvokkaimpia varojasi – asiakkaitasi ja brändiäsi – kalasteluhyökkäyksiltä ja verkkohuijauksilta.

  From
  953.51 €/v
 • DigiCert Secure Site Pro EV

  Secure Site Pro EV SSL on korkein todennus ylimääräisillä ominaisuuksilla kattavaa verkkosivuston turvallisuutta ja vahvaa suojaa identiteettikohteisia hyökkäyksiä vastaan.

  From
  1,126.65 €/v

Monivuotiset SSL-varmenteet

Monivuotiset varmenteet mahdollistavat yhden alennetun hinnan maksamisen kahden tai kolmen vuoden SSL-varmenteiden kattavuudesta. Kun ostat monivuotisen SSL-varmenteen, lukitset yhden hinnan jopa 3 vuoden kattavuudelle.

Aluksi saat varmenteen, joka on voimassa Certificate Authority Browser Forumin salliman enimmäiskeston (1 vuosi ja 1 kuukausi) ajan. Saat oikeuden rajoittamattomiin varmenteen uudelleenmyöntöihin tilauskauden aikana.

Automaattinen uudelleenmyöntäminen tapahtuu automaattisesti koko voimassaoloajan varmistamiseksi verkkosivustosi jatkuvasta suojasta.

Esimerkiksi 2 vuoden SSL-varmenteen tilaus toimii seuraavasti:

SSL certificate lifecycle

SSL-varmenteet on uudelleenvalidoitava säännöllisesti. Enimmäisvarmenteen voimassaoloaika on 13 kuukautta, mikä vaatii vuosittaista uudelleenvalidointia.

Edut

 • Hyödynnät kasvavia alennuksia jokaisesta kattavuus vuodesta, jonka ostat.
 • Pääset eroon vuotuisen laskutuksen vaivasta.
 • Vuosittainen validointi. Identiteetin vuosittainen validointi lyhyemmissä voimassaoloaika varmenteissa estää mahdollisia petoksia ja huijauksia.

Mikä on SSL-varmenne?

SSL-varmenteet mahdollistavat tiedonsalauksen internetissä ja mahdollistavat tietojen turvallisen siirtämisen verkkopalvelimesta selaimelle. SSL:n avulla verkkosivustosi voi käyttää https-protokollaa ja näyttää loppukäyttäjän selaimessa lukon, joka osoittaa, että yhteys on turvallinen.

Miksi tarvitsen SSL-varmenteen?

SSL-varmenteet ovat olennainen osa internetiä. Ne eivät ainoastaan salaa viestintää tietokoneesi ja verkkosivuston palvelimen välillä, vaan ne myös varmistavat, että sivusto on sitä, mitä se väittää olevansa.

Mitkä ovat eri SSL-varmenteiden tyypit?

SSL-varmenteet perustuvat kolmeen eri tarkastustasoon: Domain Validated (DV), Organization Validated (OV) ja Extended Validation (EV). Eri varmentetyyppejen pääero liittyy siihen tietoon, jonka varmenteen myöntäjä, kuten RapidSSL, GeoTrust ja DigiCert, vaativat ja validoivat varmenteen myöntämiseksi. Korkeammat tarkastustasot vaativat enemmän tietoa, ja ne näkyvät usein selaimen osoiterivillä. Esimerkiksi EV SSL muuttaa selaimen osoiterivin vihreäksi ja näyttää organisaation nimen vierailijoille luottamuksen lisäämiseksi.

Mikä on Wildcard SSL-varmenne?

Wildcard SSL-varmenne tarjoaa samat salaus- ja todennustoiminnot kuin muut SSL-varmenteet, mutta sitä voidaan soveltaa rajattomaan määrään verkkosivuston alidomaineja. Wildcard SSL-varmenne tukee juuridomainia (esimerkki.com) ja sen alidomaineja. Lue lisää

Mitkä ovat EV SSL-varmenteen edut?

EV eli Extended Validation -varmenteet ovat korkein SSL-luokka ja antavat verkkosivustollesi eniten uskottavuutta ja luottamusta. EV varmistaa kuluttajille, että heidän henkilökohtaiset ja taloudelliset tiedot ovat suojattuina korkeimmalla todennustasolla. Lisätodennuksia tehdään, kuten yritystiedotusten tarkistukset, hakijan yhteystiedot ja se, onko yritys toiminut vähintään 3 vuotta. EV-varmenteet sopivat parhaiten liiketoiminnan kannalta kriittisille verkkosivuille.

SSL-varmenteemme ovat peräisin RapidSSL ja DigiCert -yrityksiltä jotka ovat edelle verkkoturvallisuudessa.